ONZE SPECIALITEIT BEVAT

Renovatie


U woont op een prachtige locatie maar droomt ervan uw huis een hedendaagser, verfrissender interieur te geven? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Gaat het over een kleine aanpassing of eerder een totaalrenovatie dan zorg ik van A tot Z dat uw droom werkelijkheid wordt. U hoeft zich nergens zorgen over te maken , Ik volg de werken op van bij het begin tot het einde uiteraard in maximaal overleg met U.

Nieuwbouw


U heeft een bouwgrond en een droomhuis in gedachten? 

Aarzel dan niet mij te contacteren dan zorg ik er voor dat uw droom werkelijkheid wordt. Zowel de grondwerken, de ruwbouw als de afwerking kan ik voor u in orde brengen. Ik ben voortdurend op zoek naar de laatste trends en de meest hedendaagse bouwtechnieken zodat ik u advies op maat kan geven.

Graag houtskeletbouw? Ook daar heb ik ruimschoots ervaring mee dus aarzel niet mij te contacteren dan bekijken we samen wat mogelijk is binnen uw budget!

Coördinatie


Coördineren van de ontwerpfase, aanstellen van de juiste aannemers, controle van de werken ter plaatse, lastenboek, opstellen van de planning, werfvergaderingen inrichten en optreden in de naam van de bouwheer, etc.. in nauwe samenwerking met alle bouwpartners: architect, EPB verslaggever, veiligheidscoördinator, alle aannemers en natuurlijk de bouwheer zelf.
Ik leveren u de best mogelijke opvolging van de werken ter plaatse en breng u geregeld op de hoogte van de uitgevoerde werken en de planning.

Voor meer informatie aarzel niet om mij vrijblijvend te contacteren.


ONS PROCES

02.

OFFERTE:


Daarna ga ik aan het werk en maak ik een gedetailleerde offerte op die samen wordt besproken en overlopen rekening houdend met jullie wensen uiteraard.


03.

GOEDKEURING:


In een volgende fase volgt de goedkeuring van het uitvoeringsdossier door jullie.


04.

UITVOERING:


En daarna worden de werken uitgevoerd.


Deze fases kunnen elkaar snel opvolgen aangezien ik alles persoonlijk coördineer en ik een persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel draag.

01.

KENNISMAKING:


Ik start met een kennismakingsgesprek waar ik aftoets wat jullie wensen zijn en wat de verwachtingen zijn. Hierin bekijken we samen ook de mogelijkheden in functie van de bestaande woning of grond die beschikbaar is.


NEEM NU CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE VOOR UW PROJECT